Aruba Ariba en Sex on the beach! - Reisverslag uit Noord, Aruba van Marvin en Linda - WaarBenJij.nu Aruba Ariba en Sex on the beach! - Reisverslag uit Noord, Aruba van Marvin en Linda - WaarBenJij.nu

Aruba Ariba en Sex on the beach!

Door: Linnepin

Blijf op de hoogte en volg Marvin en Linda

19 Juli 2005 | Aruba, Noord

Bon dia!!!

Tur kos ta bon! Oftewel: Met mij gaat alles nog steeds goed!!
Omdat ik vanaf morgen voor 2 weken bezoek krijg uit Nederland, denk ik niet dat het er tussendoor van komt om een bericht te schrijven.

Woensdagavond 13 juli
Malibu 7-up smaakte goed en het was super gezellig in de Paddock. Clau en ik waren met z'n 2-en, want de andere meiden hadden wat anders te doen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dit was echt de leukste Paddock avond tot nu toe. Lekker gek doen en vooral schijt aan de rest hebben!!:D
Het was rustig in de Paddock dus konden we lekker hossen van links naar rechts!
Dit keer is het laat geworden..en ik was niet vrij de volgende dag..

Donderdag 14 juli
Had gelukkig geen last van een kater toen ik opstond dus dat was een meevaller!!
Vandaag heb ik weer gewerkt en s'middags weer naar la lama (het strand) geweest en de middag afgesloten met een lekkere cocktail. Dit keer had ik geen Strawberry Margaritha maar een Aruba Ariba!
s'Avonds rustig aangedaan en op tijd gaan slapen.

Vrijdag 15 juli
Vandaag weer gewerkt tot 15 uur en daarna naar de Struisvogelfarm (abestrus= struisvogel)geweest!! Dat was echt geweldig!! We werden langs de struisvogels begeleidt door Don, de gids van het park. Hij vertelde veel over de vogels en liet ons ze ook voeren. Toen iedereen ze gevoerd had was ik aan de beurt. Echt super!!! Die beesten zijn totaal gefixeerd op het eten en doen verder niemand kwaad. Zolang hen ook geen kwaad aangedaan wordt doen ze niks.
Don vertelde me dat ik de bak met voer goed vast moet houden, hij ging achter me staan en tilde me op!!! Met m'n benen hing ik tussen de struisvogelbenen en zij pikte het eten uit de bak die op mijn schoot stond. Ik wist niet waar ik het zoeken moest!!! Echt een geweldige ervaring!!

Bij het volgende gedeelte van het park mochten we op de struisvogels gaan zitten!! :D Nou daar gingen we dan! Ik zat voorop en moest z'n grote vleugels vasthouden. Clau zat achterop en gleed er zowat af haha! Gelukkig zat de vogel op de grond en werd hij afgeleidt met een bak voer, maar bij een andere vrouw ging hij wel lopen!! ( Lees: rennen!!):D:D

Daarna liepen we naar het gedeelte waar de jongen leven. Ik heb daar nog een struisvogel van 4 dagen vastgehouden! En die zijn echt net zo groot als een kip! haha! Daarna heb ik nog 'ff' met m'n volle gewicht op een ei gestaan!! Die eieren kunnen een gewicht van 150 kilo dragen! Maar als ze vallen zijn ze wel kapot. De eieren moeten op de grond liggen voordat er op gestaan kan worden.
Na 6 jaar is er trouwens pas te zien wat voor geslacht de struisvogel heeft!!

s'Avonds zijn we naar Mambo Jambo geweest, dat is een tent in Oranjestad waar ze vooral veel salsa muziek draaien. Een vriend van Clau d'r pa was er ook met zijn Arubaanse vriendin en zij hebben ons de kneepjes van het salsa-dansen geleerd. Toen ik de passen doorhad werd ik van achter benaderd door een Arubaanse man die met me ging dansen. Het bleek een dansleraar te zijn en hij nodigde ons uit om de vrijdag erop, de 22e, naar zijn salsa-les te komen!! Hij zei dat we het al aardig goed konden dus eigenlijk hebben we geen les nodig...;) maar we gaan toch..en ik neem Marf mee!! Krijg ik hem dan eindelijk zover om naar dansles te gaan?!:D
De cocktails waren weer heerlijk vanavond!

Zaterdag 16 juli
Hiep hiep hoera...Dhr Buitenhuis houdt het 20 maanden met me uit!!!!! ( Kwam er wel een dag te laat achter..hehehe hij ook gelukkig!)
Vandaag stond in het teken van verrassingen!!
De ouders van Clau hadden s'avonds een verrassing voor ons.:D
S'ochtends zijn we nog even naar Oranjestad geweest en s'middags naar het strand met de cocktail Sex on the Beach als afsluiter van de middag!
Daar hebben we liggen prakiseren wat de verrassing zou kunnen zijn en we dachten zelf aan een dinershow ( ik dacht zelf de hele week aan een karaoke-bar) maar het werd Cuba's Cookin'!!! Een oud Cubaans restaurantje in Oranjestad. Echt super gezellig tentje! Er werd gezongen door een jonge vrouw uit Venezuela en een oude man uit Cuba, echt zo'n teddy-beer! Hij weegt helaas iets meer als 20 kilo anders had ik hem meegenomen! Ze zongen echt goed en de sfeer zat er goed in!
Na het eten zijn we naar huis gegaan en rond middernacht zijn we gaan slapen.

Zondag 17 juli
Vandaag zijn we vroeg naar het strand gegaan om lekker bij te bruinen en te relaxen. Ik lig meestal op een bedje aan de branding, daar is het goed uit te houden de hele dag!!
S'Avonds zijn we uiteten geweest bij Nos Cunucu en zoals altijd smaakt het eten daar heerlijk!!
Daarna zijn we doorgereden naar Moomba om het weekend af te sluiten met een lekkere cocktail!:D

Maandag 18 juli
Vandaag is eigenlijk een normale stagedag. Ik heb gewerkt van 9 tot 14/15 uur en daarna zijn we naar het strand (Moomba) gegaan. Het was er heerlijk rustig want iedereen was weer aan het werk.
Op het strand was een man met een papegaai. Het beestje was pas 6 maanden oud maar was wel al aardig groot. De man vertelde ons een aantal dingen over de papegaai en liet ons het beestje aaien. Toen klom Rosita ( de papegaai) op mijn hand en schoof ze langzaam op naar mijn bovenarm en schouder. Uiteindelijk stond ze op m'n hoofd!!:D Ze heeft scherpe poten dus het deed nogal pijn, maar dat had ik er wel even voor over!
Ze heeft werkelijk alle kleuren van de regenboog en het is ook echt een papegaai die je alleen in de dierentuin ziet! Geweldig om ook dit weer mee te maken!
Ik hoef voorlopig niet naar dierentuin, ik ga voortaan wel naar Aruba om al die mooie dieren te zien!;)
Toen ik met Clau later een stukje ging zwemmen in de zee kwamen we voor de zoveelste keer een pelikaan tegen! Zij leven hier ook in het wild en vliegen laag over de zee om naar vis te kijken. Wanneer ze vis zien duiken ze als een jekko de zee in om de vis te vangen! Ook echt fascinerend om te zien!

s'Avonds zijn Clau, Roos, Sebas en ik naar de filmavond bij Havana gegaan. Daar draaide de film Hostage met Bruce Willis. Het is een psychologische triller met een tikkie geweld en spanning erin. M'n hart zat af en toe wel in m'n keel!
Volgende week gaan we weer, maar dat met Marf!! Kan het nog niet echt geloven dat hij woensdag al komt!

Dinsdag 19 juli
Unu noche!!!
De voorbereidingen zijn al in volle gang!!
Morgen ben ik vrij om nog een dagje met Clau en d'r ouders op het strand te liggen. Zij gaan morgenavond terug. Het sluit allemaal perfect op elkaar aan!
Dan ga ik me omkleden en Marf en z'n ouders, zus en zwager ophalen...ohhh kan niet wachten!!!
Donderdag ben ik ook vrij en laat ik Marf het eiland een beetje zien zodat hij in z'n eentje ook de weg naar zijn ouders kan vinden ( zij slapen in het Holiday Inn)
Vrijdag gaan Marf, Clau en ik salsa-dansen, daarna naar Mambo Jambo en daarna naar de Full Moon Party!

Ik zit hier pas 7 weken maar heb het idee dat ik hier opgegroeid ben! Niet dat ik helemaal ingeburgerd ben, ben nog steeds een kaaskop met een bruine buik ;) maar ik voel me hier wel heel erg thuis!!

Miek: Guapa, zet de rose alvast maar koud ;) Het duurt nog wel even, en wil nog niet aan Nederland denken...maar komt helaas wel steeds dichterbij.

Fam de Bruin ;): Groetjes vanuit Aruba! Nog een maandje he!!!

Pa: 6-3 van je dochter verloren met vissen?!!!! Hoe krijg je dat voor elkaar?!

Moeders: Nog 20 nachtjes!! Werkse nog even en dan vakantie!!! Op naar mie!!

Ariba Aruba!!!

Te aworo dushi's!!

XXXXXXXXX Linnepin

PS: Ik vond een mooie tekst op internet die wel een beetje op deze stage slaat vind ik zelf...:
' Neem eens afstand, het geeft veel zicht'

• 19 Juli 2005 - 18:22

Myrna:

he lieve lin
    geweldig zijn je verhalen over het paradijs bij jou. ik lees ze elke keer weer met plezier, maar hoor ze liever uit jouw eigen mond. schat geniet ervan en geniet van elke minuut. hier gaat het super heb bijna vakantie ik kan dan ook gaan genieten. dikke kus Myrna

• 20 Juli 2005 - 08:14

Guapa:

De rose staat standaard koud in m'n koelkast! Geniet van elkaar deze weken he.. voor je het weet is het weer voorbij! Spreek je snel, you've got mail

• 20 Juli 2005 - 09:47

J' Oom:

He Niggie,

Hier vanuit La douce France krijg je de groetjes van Christian, Nicole en mij natuurlijk. geniet ze nog en niet te hard werken hè.

• 20 Juli 2005 - 11:12

Hon:

Honnepon heeft post vanuit Aruba!

Thnxx lin! X

Bij terug komst halen we het idd wel ff allemaal in, no problemo!

Kus Hon

• 07 Oktober 2014 - 20:13

Arubaboy:

Lekker neuken in vrouwen's kutje met een dikke lul lekker zeg zuigen op tieten en zo..lekker